Sobre mi

IMG_5024_1

Advocada.

Sóc llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (juny de 2008) i membre de l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Terrassa, amb el número de col.legiada 2.311 des de març de 2009.

Exerceixo la professió a PLANAS & PLANAS – Advocats.

Des de gener de 2017 sóc també advocada del Departament Jurídic de la Cambra de la Propietat de Terrassa i Comarca.

Sóc membre de la Junta de Govern de l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Terrassa ocupant el càrrec de Bibliotecària-Comptadora des del 19 de desembre de 2014.

Inscrita des de març de 2012 al Torn d’Ofici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa en l’àmbit Civil.

He estat Professora Associada del Departament de Dret Privat de la Universitat de Barcelona des d’octubre de 2013 fins a setembre de 2017.

He col·laborat habitualment amb el diari terrassenc “La Torre” del “Grup Nació Digital” (GND) amb articles d’opinió sobre qüestions legals o normatives que afecten a la ciutat de Terrassa des d’abril de 2013.

Puntualment he col·laborat amb la revista “Món Empresarial” amb articles sobre qüestions mercantils d’interès per a l’espai de la publicació rubricada”Món Jurídic”.

Anteriorment he estat col·laboradora habitual de la revista mensual “LLOCS” des de juliol de 2011 fins a març de 2013, amb articles d’actualitat o informació jurídiques; i també del setmanari “EL TOT Egara” de juliol a desembre de 2010, amb articles sobre l’actualitat jurídica i informació d’interès.

He estat professora a la Universitat de Barcelona de les assignatures “Dret de l’Empresa i del Mercat” del grau de Dret, i “Règim Jurídic del Mercat” del segon cicle ITM (Investigació i Tècniques de Mercat) des de setembre del 2010 a febrer del 2012.

He participat en diversos cursos, seminaris, jornades i congressos i segueixo fent-ho, per mantenir-me contínuament formada

Abans d’establir-me a Terrassa, vaig exercir a Barcelona en un despatx mercantilista de juliol de 2008 a gener de 2009.

M’han publicat un article a la revista “El Fisco” sobre “El contrato de escrow” al seu número de setembre de 2008, pàgines 28 a 37.

Durant la carrera vaig tenir l’ocasió de col·laborar amb un despatx de Procuradors i al despatx familiar.